Idézetek, Szösszenetek, Improvizált szavak.
2016. május 30. írta: Cathreen Misery

Idézetek, Szösszenetek, Improvizált szavak.

img_326497885930339.jpeg

„Miért van az, hogy míg én minden szót komolyan gondolok és mondok, addig mások játszadoznak az ember szívével, lelkével, eszével?"

 

„Két szerelmes lány, csókolózik egy könyvtárban s máris feje tetejére áll az ország. Éhező gyerekek, nyugdíjasok ezreit látjuk az utcán, mégsem történik semmi.”

 

„Megteremtettem a saját, Sötét Világomat. Ami barátságosabb, a kegyetlen valóságnál.”

 

„Te vagy nekem az első szerelem. Még akkor is, ha csupán csak egy gyerek voltam, aki éretlen.”

 

„Azt hittem, rég magam mögött hagytalak. De az emlékekkel, még mindig kísértesz.”

 

„Nem akartam…”

 

„Minél jobban, igyekszem távol tartani téged magamtól, annál inkább közelebb vagy hozzám.”

 

„Bármit tehetsz, bármit mondhatsz, bárki lehetsz, bárhol élhetsz. Egy biztos: a démonaidtól soha nem szabadulsz. SOHA!”

 

„“Ne aggódj, nem lesz semmi baj...” - Etesd ezzel, azt a naiv idiótát, aki még hisz a mesékben!”

 

„Az esküvőre is, feketében megyek.”

 

„Szerintem sok nő, nem a férfiaknak akar szex szimbólum lenni, hanem más nőket akar, iriggyé tenni.”

 

„Meg akarom mutatni azoknak, akik évek óta nem láttak, hogy jobb vagyok náluk. És jobb vagyok annál, akit akkor, megismertek!”

 

„Aki szeret, nem hiteget, hanem meghallgat. Aki imád, nem esküszik, cselekszik. Akinek te vagy a legfontosabb, nem befolyásol, hanem szabadon engedi a kezed. Aki a te lelki társad, az nem bánt, hanem megóv a világtól.”

 

„Születésnap.  Az a nap, mikor szembesülsz a ténnyel: megint öregebb lettél. Megint nem teljesült egy célod. Megint hasztalanul telt el, egy év. Szar minden. És ha kívánsz, úgysem teljesül.”

 

„Miért baj, ha nem akarok mosolyogni egy fotón? Fáj, hogy évek múlva is, őszintének látsz?”

 

„Nem akarok gyereket. Nem akarok szülő/anya lenni.”

 tumblr_nabpkpmblt1s00n1ao1_500.png

„Nobody knows the True: Who I am.”

 

„Bár, szerintem nem az a halott, akinek nincs több lélegzet vétele, hanem az, akinek a szíve dobog, és nem él a lehetőségeivel.”

 

„Hiszen, az egyetlen dolog, ami felett az ember nem uralkodik, ami irányíthatatlan a számára, ami hatalmasabb mindennél is mindenkinél: az a Halál.”

 

„Azt teszek a testemmel és lelkemmel, amit akarok! Ebbe se politika, se vallás, se élő, se holt, se állat, se ember nem szólhat bele!”

 

„Tartsd a hitet magadban, légy erős, utazó.”

 

„Tudod milyen, mikor ellent mondasz önmagadnak? Én igen. Rég óta várok egy összejövetelt, egy programot, amire félek elmenni. Hiszen mi lesz, ha nem vagyok elég jó?”

 

„Szeretek az interneten élni. Mert ott tudom, hogy szavaimat meghallgatják. Míg a valóságban az ordításomat sem veszik észre.”

 

„Kedves polgártársak!
Megértem, hogy fontos, hogy a nemzet ne fogyatkozzon, bár úgy vélem, így is túlnépesedés van a bolygón. De, ha ennyire akarjátok, hogy sok gyerek szülessen, miért nem kezditek az alapoknál? Miért nincsenek támogatva az árva gyerekek, hogy intelligens felnőtté cseperedjenek, és képesek legyenek rendes körülmények között, gyereket vállalni ők is? Miért nem fontosak az intézetben élő gyerekek? A hátrányos helyzetű gyerekekről nem is beszélve! Nem a szülést kell erőszakolni, minden önálló akarattal rendelkező nőre, hanem elsőként meg kéne akadályozni, hogy létezzenek éhező gyerekek! Nem a karriert választó nőket kéne bántani, miután saját akaratából döntött úgy, ahogy, hanem azokat kéne segíteni, akiknek a háza, épp hogy összedől. Azon gyerekeket, akik árvák, azokat, akik éheznek, és a friss 18 éveseket nem magukra hagyni!” (Részlet: Otthon édes otthon bejegyzésből)

 

„Rosszul csinálunk mindent. Mindent....”

 

„A szex gyönyörűvé tehet, egy istennővé. De, ha rossz emberrel csinálod, összetörhet, és te lehetsz a világ legrondább embere, akit szégyellni kell.”

 

„GYŰLÖLLEK”

 

„Félek teljesen feltárni magam annak, aki azt mondta szeret. Mert félek, hogy ha megteszem, szeretet helyett megriad, vagy megutál, és elvesz mindent, amit adott és teremtettünk.”

 

„Csak is akkor mond, hogy szeretsz, ha nem félsz a sötétségtől, ami bennem él.”

 

„Nő és férfi egyaránt megnézi a másikat, ha szingli, ha van párja. Az utcán, egy filmben, reklámban, bárhol. És nem mondjuk ki, azért gondolunk rá, ha valami megtetszik az illetőn. Szerintem ezen nincs mit szégyellni, egyszerűen nem szabad olyan elvárásokkal lenni az élettárs felé, akiről tudjuk: soha nem lehet olyan, mint a megnézett ember. Nem szabad elérhetetlen, szexinek titulált, vonzó vonásokat akarni a másiktól, ha arra képtelen. Illetve miért is akarnánk ilyet? Hiszen elméletben mindenki azzal van, aki alapból vonzó számára, mindenféle változás nélkül. Ha akarjuk, hogy a másik változzon, vagy akarják tőlünk, külsőre vagy belsőre (esetleg mindkettő), ott lépni kell. Nincs mese, az a vég.”

 

„Én magam, ellenzem azt, hogy bárkit is megfosszunk a véleménye kinyilvánításától és attól, hogy ne gondolkozzon szabadon, ne dönthessen szabadon. Megfosztani mást a szabad akaratától, az maga a megtestesült gonoszság.”

 

„Fáztam, megöleltél.
Hiányoztál, kerestél.
Magányos voltam, megcsókoltál.
Egyedül lettem, odabújtál.
Szomorú lettem, kedves szavakat suttogtál.
Elvesztem, utat mutattál.
Elestem, felállítottál.
Össze törtem, támogattál.
Sírtam, vigasztaltál.
Ordítottam, csitítottál.
Nem szerettek, szerelmet vallottál.”

 

A fenn látható idézetek vagy épp iromány foszlányok, hirtelen jött, improvizált, azonnali őszinte szóáradat. Nem egy nap alatt születtek, több hónapos termés eredményei, és leginkább a TUMBLR oldalamon jelentek meg. Oda szoktam írni hasonlóan gyors, de őszinte, pár szavas írásokat. Ennek gyakorlására, remek egy oldal. Igaz, úgy gondolom, nem nagy dolog pár szóban, megpróbálni elmondani, bizonyos dolgokat, még talán alkotásnak sem mondható. De ezek, számomra fontosak és úgy tekintek rájuk, mint az apró, kezdetleges alkotásokra. Amik rögtönzöttek. Semmi alapos átgondolás vagy többszörös szerkesztés. Nem, azonnali, mint a kiradírozhatatlan rajzok. Elsőre olyanok, amilyenek. 
Cathreen Misery 

A bejegyzés trackback címe:

https://cathreenmisery.blog.hu/api/trackback/id/tr388755714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.